AKSARAY / MERKEZ - İncesu Anadolu Lisesi

Mrt

Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme/Sertifikasyon Uygulama Yönergesi çerçevesinde okulumuz öğretmenlerinin danışmanlığında;

1. Okulun ve diğer ortak alanların içerisinde ki çöplerin azaltılması
  2. Toplumun yaşlı üyelerine yardım etmeyi amaçlayan bir projenin oluşturulması
  3. Matematikte Ben de varım

Etkinlik/Proje/Görevleri gerçekleştirilmiştir.

Divanu Lugatit Türk Okumaları, Denem Yazma Yarışması

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılı dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda bir dizi etkinlik yapılmıştır.

Ock

Dilimizin Kültürel Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Felsefe Öğretmeni Hamide Begüm AÇIKEL tarafından Yunus Emre ve Mehmet Akif ERSOY konulu pano çalışması yapılmıştır. Ayrıca Tarih Öğretmeni Akkız ONAR tarafından atasözleri ve deyimler ile ilgili bilgi yarışması yapılmıştır. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Fatma ÇOLAK tarafından Divanu Lügati't Türk eserindeki kelimeleri içeren bulmaca çalışması yapılmıştır.

Dilimizin Kültürel Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen  "Deneme Yazma Yarışması"na katılan öğrencimiz Reyhan SERT Merkez ilçede 2. olmuştur.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla okulumuz öğretmeni Hamide Begüm Açıkel ve Değerler Kulübü öğrencilerimiz evde eğitim gören Adem Atak'ı ziyarette bulundu.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 12. SINIF MEZUNİYET PROGRAMI

2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan 12. sınıf öğrencileri için Almanca Öğretmeni Tuba AKBUZ ve Sınıf Rehber Öğretmeni Erbil DİKİCİ'nin emek ve gayretleriyle mezuniyet programı düzenlenmiştir.

May

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri ile 19 Mayıs 2023 tarihinde Ankara gezisi düzenlenmiştir. Günün anlam ve öneminden dolayı Ankara gezisine Anıtkabir ziyareti ile başlanmıştır.

May

Okulumuz 9/A sınıfı öğrencileri ile Tarih Öğretmeni Rıtvan KARA ve Almanca Öğretmeni Tuba AKBUZ gözetiminde  Avanos Ziyareti, Güvercinlik Vadisi Gezisi, Paşabağı Vadisi Gezisi, Devrent Vadisi Gezisi, Çömlek Atölyesi Satış Mağazası Gezisi, Üç Güzeller Gezisi, Göreme Ziyareti, Ortahisar Kalesi Gezisi olmak üzere Nevşehir'e gezi düzenlenmiştir.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkulu bir şekilde kutlandı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Derya YURTSEVER'in hazırladığı Harmandalı Zeybek gösterisi kutlamalara renk kattı.

Mrt